keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Riisuttua

Oulussa on suurta huomiota saanut esitys jota ei ole vielä edes esitetty. Riisuttua tanssiesitys jonka ensimmäisessä esityksessä myös yleisö on esiintyjien lisäksi alastomana. Joensuun hovioikeuden tuomarit ovat ottaneet kantaa aiheeseen, tuon kuuluisan tuomioistuimen jossa rattijuopoille ja raiskaajille jaetaan maan keveimmät tuomiot.

Oulun kaupungin sikun vanhoillislestadiolainen puheenjohtaja julisti vuosi sitten ettei hänen henkilökohtainen vakaumuksensa vaikuta mitenkään päätöksiin. Nyt kelkka on kääntynyt puheenjohtajalla, kulttuurirahoja ollaan vetämässä esitykseltä pois mikäli esiintyjät eivät suostu puheenjohtajan vaateisiin katsojien vaatettamiseksi tai ikärajan asettamaseksi esitykselle. Suoranaista kiristämistä mikäli puheenjohtajan vaatimuksiin ei suostuta.

Takaisin tanssiesitykseen. Riisuttua näytös ei olisi voinut toivoa parempaa mainosta mitä nyt on saanut Kalevan sivujen kautta. Kohu on herännyt ja tällä hetkellä alueelta tuskin löytyy yhtään täysi-ikäistä ihmistä joka esityksestä ei olisi kuullut. Keitä esitykseen on menossa? Luullakseni monta tanssin ystävää jotka ovat sinut oman kroppansa kanssa. Alaikäisiä lapsia sinne tuskin on kukaan viemässä, teinit ovat uteliaita mutta arkoja.

Lyhykäisesti sikun puheenjohtaja ampui kärpästä tykillä. Nyt pitää alkaa pelkäämään alueella toimivien urheiluseurojen puolesta, ajaako siku puheenjohtaja nuorisourheilulta seuraavaksi tuen pois. Kärppien ammattilaiset kyllä rahoituksensa osaavat hoitaa ilman kaupunkia. Nyt vain odotellaan ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti