keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Vaalit on ohi

Eduskuntavaalit on käyty ja tulos on selvillä. Seuraavat neljä vuotta tulevat näyttämään kansalle mitä he halusivat, sitä saa mitä tilaa. Vasemmiston sanoma ei ilmeisesti ollut tarpeeksi kiinnostava kansalle, joten takkiin tuli hyvästä kampanjasta huolimatta.

Omalta osalta äänimäärä olisi voinut olla suurempi, mutta ihan kohtuullinen huomioiden tekemäni työ muiden ehdokkaiden eteen. En nähnyt järkeväksi myydä itseäni 25-vuotiaalle opiskelevalle yh-äidille, ei taida kiinnostaa tälläinen perusduunari arvoillaan kun joukossa valittavana on opiskelijaelämän tunteva nuorempi nainen.

Paljon tuli opittua ehdokkuuden aikana, itsestä, ihmisistä ja yhteiskunnasta. Matka jatkuu kohti seuraavia vaaleja, kuntavaalit ovat kahden vuoden päästä ja ehdolla ollaan jos kannatusta ja kyselyä tulee. Nyt on eduskuntavaaliehdokkuus koettu ja seuraavissa vaaleissa ollaan viisaampia, mihin mennään, mitä tehdään, miten tehdään.

Kunta puolella toiminta jatkuu taas täysillä, tasa-arvotoimikunta kokoontuu heti toukokuun puolella kokoustamaan asioista ja tarkkailemaan miten vuoden alussa tehdyt suunnitelmat ovat edenneet kentällä. Tulevana perjantaina olen tekemässä vammaispolittiista ohjelmaa, siitä saatte lukea tarkemmin ohjelman valmistuttua, toivottavasti vuoden vaihteessa. Ohjelman tekemisestä ja valmistumisesta en ala täällä kirjoittamaan, jotta työryhmälle jää työrauha toimia. Vinkkejä asioista mitä kyseiseen ohjelmaan voisi ottaa mukaan kannattaa heitellä sähköpostiin.

Vappuna ollaan järjestämässä marssia, kannattaa tulla letkunpuistoon kello 11 jälkeen katselemaan. Sieltä startataan 11.30 hujakoilla ja marssitaan Rotuaarille kello 12.00 mennessä kuuntelemaan perinteiset vappupuheet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti