keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Vaalien jälkeiset

Seuraava teksti on kirjoitettu aamupäivällä muutaman tunnin unien jälkeen, ilman sen kummempaa tarkastamista.

Sunnuntai 9.4. heräsin aamusta aikaisin, vaikka olisi ollut luvallista nukkua. Takki oli vaalien jälkeen todella tyhjä, enempää en olisi pystynyt tekemään. Aamupäivä meni kotosalla, ilta tehtaalla ja töiden jälkeen vaalivalvojaisiin Vasemmistoliiton muiden ehdokkaiden kanssa.

Illan kuluessa selvisi myös oma äänimäärä, selvää nousua edellisiin kunnallisvaaleihin. Kauaksi ei jäänyt varavaltuutetun paikka, taisin olla ensimmäinen joka siitä tipahti pois meidän sakista. Tietenkin asia hieman harmittaa, mutta päteviä henkilöitä siellä on valtuutettuina ja varavaltuutettuina. Äänimäärän perusteella minulle on varmasti tulossa luottamuspaikka kaupungille, mikä se on ei ole vielä selvillä. Merkittävin saavutus on silti tutustuminen uusiin ihmisiin ja verkosto valtuutettuihin.

Seuraavat pari päivää tarkkailin kehoa, selvää väsymystä havaittavissa joten uni ja hyvä ruoka ovat maistuneet. Jotain tekemistä on myös yövuoroilla töissä, siitä huolimatta nyt on aika puhaltaa ja olla hetki paikoillaan. Nostaa kassi lattialta, pakata salikamat tai pyöräilyvarusteet ja lähteä liikkumaan.

Suuret kiitokset kaikille äänestäjille, te mahdollistitte tämän tuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti